fbpx
Selectează o Pagină

Puțin despre trecutul meu

Deși povestea mea este despre propria mea viață și despre experiențele mele, atunci când o vei auzi și când mă vei vedea trecând la acțiune, va fi ca și când ai avea o oglindă care îți va reflecta strălucirea. Vei avea dovezi că poți face și tu asta; că ai posibilități interminabile; că doar trebuie să alegi cum și la ce nivel îți vei manifesta potențialul infinit; că ești suficient de plin de resurse pentru a crea orice vrei să creezi în viața ta..

Așadar, permite-mi să împărtășesc un pic despre povestea mea…

Vin dintr-o familie foarte săracă din România. Știi, oamenii spun uneori că erau săraci și nici nu erau conștienți de asta.

Crede-mă, tipul nostru de „sărac” era imposibil de trecut cu vederea. Este tipul acela de „sărac” de care nu ai cum să nu fi conștient…

Mama mea, care creștea 5 copii, avea UN singur obiectiv. Să ne poată hrăni ASTĂZI.

„Dacă nu vă place mâncarea, atunci nu veți mânca nimic”, obișnuiam să auzim aproape zilnic asta de la ea. Și uneori nu mâncam nimic. Mă săturasem de orez cu lapte și pâine goală cu zahăr.

Alte lucruri pe care le auzeam deseori erau: „nu poți să ai tot ce îți dorești în viață”, „oamenii ca noi nu reușesc”, „fii deșteaptă, dar să te prefaci proastă”, „în viață trebuie să mori de foame pentru a face acest lucru”, „este soarta noastră să fim săraci”, „să economisim bani pentru zile negre”… și să fiu sinceră, „ieftin” a fost un cuvânt cheie în familia mea.

Călătoria de la a face pizza la a fi Speaker Internațional...

 

Înainte să conduc o afacere online de succes, să călătoresc în întreaga lume, să vorbesc pe scenă în 4 limbi diferite, în diferite țări, să lucrez cu mii de clienți din peste 20 de țări și zeci de programe diferite pentru business, mindset și construirea de afaceri … înainte de tot „norocul” pe care îl am acum … totul era diferit, să spunem așa.
Am eșuat de mai multe ori.

M-am zbătut financiar.

M-am îndoit de mine.

Am avut obiceiuri nesănătoase.

Aș vrea să pot spune că am început de la zero, dar de fapt am început de la minus…

Obișnuiam să curăț cartofi pentru traiul zilnic, după facultate, pentru că asta îmi spunea programarea mea mentală că merit.

Așa că… de la curățat cartofi, la a face pizza, la pornirea unui MLM de succes, și până la a fi mentor în John Maxwell Team și apoi președintele Empowered Living România și Empowered Living Italia… toate acestea au fost posibile făcând constant următorul pas posibil, chiar și atunci când următorul pas a fost să investesc sute de mii de dolari în mentorare, în călătorii pentru a participa la conferințe sau doar să întâlnesc un următor viitor prieten și să construiesc un cerc de cunoștințe puternic…

Toate acestea pot părea de necrezut, dar mai bine ai crede, pentru că îți spun, este posibil și pentru tine! 😊

Poate o să-ți pot spune mai multe despre povestea mea mai târziu, dar ideea este că… dacă cineva ca mine – provenit dintr-o familie foarte săracă, de la țară, care obișnuia să curețe cartofii pentru traiul zilnic – poate deveni speaker internațional, cu 3 business-uri (în engleză, italiană și română), care are zeci de programe online, o listă de e-mailuri de 100.000 de persoane, venituri de o jumătate de milion de dolari și mii de clienți peste tot în lume…

Ghici ce?! ȘI TU POȚI FACE ASTA!!

Cum s-a întâmplat asta?

 

Construirea unei liste de e-mail-uri este cu siguranță unul dintre principalele lucruri care m-au adus acolo unde sunt azi și de aceea sunt atât de pasionată de asta și învăț diferite lucruri despre asta de ani buni încoace…

Cu toate acestea, nu vreau să te fac să crezi că această listă uriașă și viața de vis vor avea loc peste noapte!

Vreau să subliniez faptul că într-adevăr MERITĂ efortul.

Merită timpul tău.

Merită să lucrezi nopțile până târziu.

Investițiile financiare.

Provocarea de a învăța noi abilități… eșecurile și ieșirea din zona de confort.

Am o veste bună pentru tine…

CU SIGURANȚĂ TE POT AJUTA!

Ești speaker, trainer, sau creator de cursuri?

Dacă răspunsul la această întrebare este un „DA” răspicat, ai încredere în mine! Ești în locul potrivit!

Am investit în peste 20 de cursuri pe subiectul „Construirea listelor de e-mailuri” și toate sunt utile și sunt bune.

DAR cele mai multe dintre ele nu sunt suficient de specifice, deoarece vorbesc despre construirea listelor în general. Eu voi fi cu adevărat specifică privind aceste informații, deoarece mă adresez în principal pentru speakeritraineri și creatori de cursuri. Vorbesc despre:

– Cine este clientul tău ideal. (Și nu este vorba despre avatarul clasic despre care auzi peste tot.)

– UNDE îl poți găsi.

– Ce probleme au clienții ideali și ce cuvinte folosesc.

– Tehnici pentru a construi conținut relevant în așa fel încât să rezolve problemele pe care le-ai identificat.

– Cum să împarți conținutul în zeci de bucăți mai mici de conținut.

– Alegerea UNEI platforme și folosirea acesteia consecvent pentru UN an.

Și știi care este cea mai BUNĂ parte?

POȚI AVEA TOATE ACESTEA GRATUIT ATUNCI CÂND TE ÎNSCRII PENTRU A PRIMI CAIETUL DE LUCRU DE 52 DE PAGINI DESPRE CONSTRUIREA UNEI LISTE DE E-MAILURI!

Și asta nu e tot!

De asemenea, te voi ghida prin intermediul unor lecții pe e-mail, astfel asigurându-mă că ai susținerea de care ai nevoie pentru a începe să implementezi strategia mea de construirea a unei liste de e-mailuri și că ai primii 1000 de subscriberi!

Mă găsești pe: